Guest i VIP kartice
Promo day
Lady night
Baloon kiša i Jackpot
Jutarnji promo
Kiša Jackpotova
Guest i VIP kartice
Promo day
Lady night
Baloon kiša i Jackpot
Jutarnji promo
Kiša Jackpotova
Guest i VIP kartice
Promo day
Lady night
Baloon kiša i Jackpot
Jutarnji promo
Kiša Jackpotova
Guest i VIP kartice
Promo day
Lady night
Baloon kiša i Jackpot
Jutarnji promo
Kiša Jackpotova

Kako dobiti na ruletu – rulet strategije i taktike

03.12.2023.

Rulet, igra koja svojim uzbuđenjem i adrenalinom privlači milione ljubitelja igara na sreću širom sveta, predstavlja spoj tradicije i sada već moderne tehnologije. Sa svojim korenima u 18. veku, ova legendarna igra je zadržala svoju čar i dan danas kada su aparati i mašine znatno napredovali.

Rulet se zasniva na staroj italijanskoj igri, koja je kasnije u francuskom jeziku prevedena kao “Mali točak”, a cilj je bio da pre nego što se točak zavrti, pogoditi u koje polje će upasti loptica. Gotovo isto kao i danas.

Hajde da se detaljnije pozabavimo samom igrom, te da uvidimo neka osnovna načela, šta da očekujete, čemu se možete nadati, a čemu ne, kao i koje su to osnovne rulet taktike i strategije koje će vam povećati šanse za dobitkom.

Detaljno se informišite u nastavku teksta o tome kako dobiti na ruletu i koje su najbolje rulet strategij, koji je za vas pripremio vaš omiljeni Favorit slot clubfenomenalno mesto sjajne zabave, gde u savršenom ambijentu možete uživati u omiljenim igrama na sreću.

Kako pobediti rulet i da li je to uopšte moguće dugoročno?

Pre nego što pređemo na strategije, važno je razumeti da je rulet igra sreće i verovatnoće, gde nema garantovanog dobitka. Svaki spin točka je nezavistan događaj, a šanse za dobitak variraju u zavisnosti od vrste opklade.

Dakle, ukoliko ste u potrazi za tekstom i informacijama koje će vam dati odgovor na pitanje kako uvek dobiti na ruletu ili kako prevariti rulet, na pogrešnom ste mestu, dok tekstove tog tipa možete smatrati neozbiljnim ili čak prevarantskim.

Ono što morate znati pre nego što sednete za rulet, jeste da je prednost uvek na strani kuće, što zavisi od vrste ruleta. Ukoliko je u pitanju Evropski rulet, prednost na strani kuće je 2,7%, dok Američki rulet ima prednost na strani kuće od 5,6%, iz prostog razloga što na točku ima duplu nulu.

Iako dakle rulet obezbeđuje prednost na stani kuće dugoročno, prava rulet strategija će vam pomoći da sebi obezbedite veće šanse za dobitkom tokom vaše igre.

Jedini način da uvek pobeđujete jeste da znate kako pogoditi broj na ruletu, što je složićete se ipak nemoguće, tako da se možemo vratiti realnim okolnostima.

Pre odabira taktike za rulet – saznajte kolika je volatilnost za svaku igru

Volatilnost je ključni faktor u ruletu. Ona određuje koliko često i koliko možete osvojiti.

Postoje tri tipa volatilnosti: visoka, srednja i niska. Visoka volatilnost znači veće, ali ređe dobitke (npr. klađenje na pojedinačan broj), dok niska volatilnost podrazumeva češće, ali manje dobitke (npr. klađenje na crveno/crno).

Srednja volatilnost je po logici stvari negde između i sami ćete primetiti koje su to igre srednje volatilnosti.

Analizirajući sve igre i strategije za rulet i način na koji ćete igrati, možete proceniti i kolika je volatilnost za taj način igre, pa makar to bilo i okvirno. Samim tim, za sebe možete napraviti bolji raspored budžeta i igrati na način koji najbolje odgovara vašem stilu.

Najbolje rulet strategije

Još jednom želimo da naglasimo da analizirajući strategije za rulet koje smo pripremili, neće dobiti odgovor na pitanje kako igrati rulet i zaraditi zagarantovano, ali evo preporuka kako da povećate svoje šanse.

Strategija konstantna opklada

Ova strategija podrazumeva ulaganje iste sume novca u svakoj rundi. Idealna je za početnike i one koji žele da uživaju u dugoj igri bez velikog rizika.

Idealna za igrače koji žele konzistentnost i kontrolu nad svojim budžetom. Odredite svoju standardnu opkladu pre početka igre i držite se tog iznosa, bez obzira na ishode.

Strategija konstantna proporcija

Slična prethodnoj, ali ovde iznos opklade ostaje konstantan u odnosu na procenat osvojenog dobitka. Dakle, ukoliko je procenat 10% od svake dobijene ruke unapred određen za ulaganje u sledeću rundu, onda ga se treba pridržavati tokom cele partije, odnosno dokle god ste u igri.

Efikasna kada želite da optimizujete dobitke od vaših uspešnih opklada. Pogodna za igrače koji su spremni na veći rizik za potencijalno veće dobitke.

Povećava potencijal za dobitak ukoliko imate niz uspešnih igara, ali takođe može brzo umanjiti vaš bankroll.

Pratite svoj dobitak i gubitak pažljivo kako biste prilagodili opklade.

Strategija all-in

Ova strategija uključuje klađenje celim dostupnim novcem. Donosi najveći rizik, ali i potencijal za veliki dobitak.

Koristiti isključivo kada ste spremni za visoki rizik, a nije preporučljiva za one koji su ovde pre svega zbog zabave i uživanja u uzbuđenjima koje ove igre donose.

Ova rulet strategija ima potencijal za ogroman dobitak, ali isto tako nosi rizik gubitka celokupnog bankrolla u jednom spinu.

Preporučuje se samo kao povremena taktika u posebnim okolnostima.

Martingale strategija

Za ljubitelje online kazina, ruleta i slot igara, strategija Martingale, koja je dobila ime po svom tvorcu, engleskom vlasniku kazina Džonu Henriju Martingejlu, predstavlja pravi izazov.

Ova metoda je usmerena na oporavak od prethodnih gubitaka kroz jedan dobitak, tako što igrač duplira svoj ulog nakon svakog gubitka. Na primer, ako igrač izgubi 50 dinara, naredni njegov ulog će biti 100 dinara. U slučaju gubitka i tog iznosa, ulog se povećava na 200 dinara.

Biranje igre uz Martingale strategiju podrazumeva izbor opcija sa približno 50% šanse za dobitak. Igrači mogu odabrati da se klade na crveno ili crno, iako stvarne šanse nisu tačno 50% zbog postojanja zelene nule, što zapravo smanjuje šanse na 48,7%. Osim boja, mogućnosti klađenja uključuju odabir između prvih 18 brojeva (1-18) ili drugih 18 (19-36), kao i klađenje na parne ili neparne brojeve. Princip je u svim slučajevima isti.

Iako je Martingale strategija efikasna za dugoročno igranje, postoji rizik od brzog trošenja budžeta ukoliko sreća nije na vašoj strani, posebno ako konstantno duplirate svoje uloge u potrazi za ravnotežom 50:50.

Strategija obrnuti martingale

U ovoj strategiji, igrač duplira svoju opkladu nakon svakog dobitka, umesto nakon gubitka, što je slučaj u tradicionalnom martingale sistemu.

Najbolje funkcioniše kada doživljavate seriju dobitaka. Pogodna za igrače koji su spremni na rizik u cilju većeg dobitka.

Može značajno uvećati vaše dobitke, ali je rizična jer serija gubitaka može brzo isprazniti bankroll.

Budite spremni da prekinete igru nakon serije gubitaka, ukoliko ste se odlučili za ovu strategiju.

Strategija progresivna opklada

Podrazumeva povećanje opklade ulaganjem dela dobitaka iz prethodne runde. Ova strategija je balans između rizika i potencijalnog dobitka.

Pogodna za one koji prate svoj dobitak i prilagođavaju opklade, dok povećava šanse za dobitak bez izlaganja prevelikom riziku.

Postavite limit do kog ćete povećavati opklade i držite se tog plana.

Rulet taktike i saveti – kako zaraditi na ruletu nije pravo pitanje?

Sada kada ste upoznati sa svim važnim strategijama i principima ruleta, vreme je da sa vama podelimo i nekoliko saveta kako da igrate pametno i da rulet doživite pre svega kao dobru zabavu u slobodno vreme.

Pre svega, kako zaraditi na ruletu nije pravo pitanje i morate biti svesni da vam ova igra ne može donositi konstantan priliv novca, jer je ipak bazirana na sreći.

Prema tome, evo i naših preporuka kako da igrate rulet, uživate i u ovoj igri budete pravi gospodin:

 • Budžetiranje: Uvek odredite budžet pre igranja i držite se tog iznosa. Nikada ne koristite novac koji ne možete priuštiti da izgubite;
 • Emocionalna kontrola: Izbegavajte igranje pod uticajem jakih emocija. Emotivno vođene odluke često vode ka neodgovornom klađenju. Ukoliko vam taj dan ne ide i sreća vas ne služi, ustanite sa stola i pokušajte drugi put opet;
 • Znanje o igračkim šansama: Razumite šanse svake vrste opklade u ruletu. Opklade sa većim šansama često nude manje isplate, ali su stabilnije, o čemu smo govorili o sekciji ovog teksta o volatilnosti;
 • Postavljanje granica: Odredite unapred koliko ćete igrati – u smislu vremena i broja rundi. To pomaže u očuvanju kontrole nad igrom;
 • Igranje u kazinima sa reputacijom: Izaberite kazino koji je pouzdan i ima dobru reputaciju. To osigurava fer igru i sigurnost vašeg novca. Favorit slot i rulet aparati su modeli poslednje generacije, dok fantastična usluga i ambijent dodatno povećavaju doživljaj igranja baš kod nas;
 • Koristite sve pogodnosti: Uvek pratite akcije i promocije koje nudimo i koristite ih kao vaše benefite;
 • Realna očekivanja: Imajte na umu da je rulet pre svega igra sreće. Ne postoji garantovani način da pobedite, tako da pre svega očekujte dobru zabavu i sjajan provod uz visoka uzbuđenja. Ukoliko još pored toga budete imali i sreće i osvojili lepe sume novca, ostaje nam samo da vam čestitamo.

Iako nema savršene strategije za garantovani dobitak u ruletu, pravilno razumievanje i primena ovih strategija može pomoći u poboljšanju vaših šansi. Važno je odabrati taktiku koja odgovara vašem stilu igre i budžetu. Ne zaboravite, rulet je pre svega zabava, a sreća igra ključnu ulogu. Uvek igrajte odgovorno i uživajte u svakom spinu točka!

Ukoliko je vaše prvobitno pitanje bilo kako dobiti pare na ruletu, niste na dobrom putu razmišljanja ako smatrate da postoje načini za prevarom ruleta i stalnim dobicima, bez obzira da li vas zanima kako pobediti elektronski rulet, običan ili online.

Sa druge strane, kada razmšljate u pravcu toga kako dobiti na ruletu povećavajući svoje šanse za dobitkom uz proverene strategije, verujemo da smo vam kao kompanija specijalizovana u organizovanju igara na sreću dali pravi odgovor.

Posetite naše slot klubove u Beogradu na 3 lokacije, kao i slot club u Pančevu, slot club u Kragujevcu, slot club u Boru i oprobajte svoju sreću na slot i rulet tradicionalnim i apratima poslednje generacije.

Očekuje vas sjajan ambijent, vrhunska usluga, bar za sve posetioce i veliki broj promocija uz kišu jackpotova tokom svakog dana!

Poslednje sa bloga

Kategorije

Kategorije

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se sada na naš newsletter i budite prvi koji će saznati o najnovijim igrama, ekskluzivnim bonusima i spektakularnim događajima.
  Povezani blogovi

  Rulet, kao jedna od najstarijih i najpopularnijih igara, privlači igrače svojom elegancijom i mogućnošću za...

  Ukoliko želite odgovor na pitanje kako dobiti na slot aparatima sigurno i svaki put kada...