Guest i VIP kartice
Promo day
Lady night
Baloon kiša i Jackpot
Jutarnji promo
Kiša Jackpotova
Guest i VIP kartice
Promo day
Lady night
Baloon kiša i Jackpot
Jutarnji promo
Kiša Jackpotova
Guest i VIP kartice
Promo day
Lady night
Baloon kiša i Jackpot
Jutarnji promo
Kiša Jackpotova
Guest i VIP kartice
Promo day
Lady night
Baloon kiša i Jackpot
Jutarnji promo
Kiša Jackpotova

Kako dobiti na aparatima?

03.12.2023.

Ukoliko želite odgovor na pitanje kako dobiti na slot aparatima sigurno i svaki put kada se upustite u igru, ovaj tekst će vas uveriti zbog čega je to nemoguće, ali i kako da na najbolji način pristupite.

Razlog tome jeste način rada slot aparata koji je na bilo kom mestu na svetu takav, pa čak i u renomiranim kazinima Las Vegasa, da je kuća uvek u plusu. Međutim, s obzirom na zvanične regulative, kojih se naravno pridržava i naš Favorit slot club, postoji određeni procenat povrata novca igračima koji i dalje omogućava velike šanse za dobicima.

Dakle, iako ne postoji odgovor na pitanje kako pobediti slot aparat uvek kada igrate, i dalje možete primeniti strategije za bolju, efikasniju i smisleniju igru.

U daljem nastavku teksta ćemo kao kompanija specijalizovana u organizovanju igara na sreću predstaviti strategije, ali i prethodno odgovoriti na pitanje kako funkcionišu slot aparati radi boljeg razumevanja.

Kako funkcionišu slot aparati?

Pre nego što vam predstavimo najbolje strategije za igranje, potrebno je da odgovorimo na pitanje kako rade slot aparati i samim tim zbog čega nije moguće prevariti ih i biti stalno u plusu.

Kako rade stari slot aparati?

Centralni element mašine bila je metalna osovina, koja je bila ključna za pokretanje i rad aparata. Ova osovina bila je direktno povezana sa kolutovima, koji bi se pokretali aktiviranjem ručke na aparatu.

Ključno za rad ovog mehanizma je bilo pravovremeno zaustavljanje kolutova, što je ranije kontrolisao mehanički kočioni sistem. Međutim, u savremenim verzijama ovih mašina, ovaj proces je preuzeo kompjuterizovani sistem.

Određivanje pozicija kolutova i potencijalnih dobitaka na ovim mašinama obavljaju specijalizovane grupe senzora. Ovi senzori igraju važnu ulogu ne samo u identifikaciji dobitnih kombinacija, već i u proveri da li je uložen adekvatan iznos para za igru.

Kolutovi su montirani na osnovnu osovinu, koja funkcioniše na principu napetosti opruge. Neposredno uz kolute postavljen je mehanizam za zaustavljanje, koji ima zadatak da na vreme zaustavi kolute i odredi ishod igre.

Kako rade moderni aparati?

U odnosu na tradicionalne mehaničke aparate sa raznim polugama koje su određivale ishode zasnovane na sreći, savremene mašine koriste RNG (Random Number Generator), odnosno generator nasumičnih brojeva. Zahvaljujući ovom sistemu, nasumičnost u određivanju ishoda je potpuno zagarantovana, bilo da se igra online ili u fizičkim kazinima.

Kada se mašina aktivira, RNG generiše slučajan broj koji se šalje kompjuterskom sistemu aparata. Taj broj određuje položaje na kojima će se kolutovi zaustaviti.

Kazina nisu uključena u programiranje ovih mašina; umesto toga, to obavljaju specijalizovane kompanije, poznate kao provajderi igara. Zbog toga postoje različiti brendovi slot mašina. U ovom procesu, kazina imaju ulogu u prihvatanju opklada, dok su RNG i provajderi igara zaduženi za određivanje ishoda tih opklada.

Ovaj princip se odnosi na sve slotove u našem klubu, bilo da su to mašine poslednje generacije kao što su Diversity, Aristocrat, Impera, Premier, Axxis Merkur, Cristal Dual ili oni tradicionalniji klasici poput Ultimate aparata.

Osim širokog izbora rulet i slot aparata, u našem klubu vas očekuje prijatan ambijent, profesionalna usluga i odličan izbor pića za kompletan ugođaj.

Kako dobiti na slot aparatu uz najbolje strategije?

Sada kada ste imali prilike da vidite zbog čega pitanje kako pobediti slot aparate nije najispravnije, vreme je da predstavimo strategije iz prakse koje su se pokazale kao odlične za smislenu igru.

Preporuka je da pre svega osim pravila same igre budete upoznati i sa tabelama isplate, pri čemu je od posebne važnosti istražiti sledeće stavke:

  • koliki je RTP (Return To Player), odnosno teorijski povrat novca igračima zagarantovan po unapred utvrđenim normama;
  • kolika je volatilnost – što je veća volatilnost, isplate su ređe, ali znatno veće;
  • broj platnih linija – što je više platnih linija, potencijalno je i veći broj kombinacija i mogućnosti za isplatom;
  • bonus runde i besplatni spinovi – uvek se odlučite za one koji su bogatiji ovim benefitima radi dinamičnije i duže igre.

Martingale strategija – dupliranje uloga nakon svakog gubitka

Martingale je jedna od najčešćih strategija koja se primenuje u najrazičitijim igrama na sreću. Princip je takav da nakon svakog gubitka, duplirate uloge i tako kada dođe do dobitka, nadoknadite prethodno izgubljeno.

Nakon što ste nakon lošeg niza povećavali svoje uloge i konačno dobili, vratite se regularnom ulaganju koje ste primenjivali na samom početku ili ukoliko je dobitak dovoljno dobar, povucite se iz igre na vreme.

Strategija dupliranja nakon prvog dobitka

Ukoliko želite odgovor na pitanje kako dobiti pare na aparatima, i to potencijalno finu sumu, uz naravno veliki faktor sreće, strategija dupliranja nakon dobitka je odlična opcija za vas.

Za početak, igrajte sa malim opkladama, a tek nakon što pogodite dobitnu kombinaciju, započnite primenu strategije i krenite sa dupliranjem. Primenjujte dupliranje sve dok ne promašite ili ono što je još bolje, sve dok ne dođete do određene sume novca koju ste zacrtali na početku partije.

Potrebno je imati i granice, jer vas sreća ne može služiti toliko dugo bez prestanka. Izađite iz igre u pravom trenutku i sa sobom odnesite lepu sumu.

Strategija velikh suma na jednu isplatnu liniju – kako dobiti na aparatima uz mnogo sreće

Ovo je strategija koja ima najveću volatilnost, jer vam može doneti zaista velike sume novca, sa tim da je i rizik od gubitka verovatno najveći. Dakle, strategija je samo za one sa ludom srećom i koji ne žele da provode previše vremena za slotovima, već da dožive kratkoročna i intenzivna uzbuđenja.

Nešto slično all-in strategiji u ruletu ili pokeru, kada kompletan budžet za igranje ili makar onoliko koliko je dozvoljeno prema pravilima igre, ulažete na jednu dobitnu liniju. Dva su moguća ishoda: kraj igre nakon samo jednog ili nekoliko spinova ili sjajna pobeda uz ogromnu dozu sreću i to za kratko vreme.

Strategija fiksnih uloga

Strategija fiksnih uloga podrazumeva igranje sa stalnim ulogom na svim linijama u igri, pa tako ukoliko slot ima 10 isplatnih linija, na svakoj ćete se kladiti istim iznosom.

Preporučuje se igračima koji žele da duže uživaju u samoj igri i finom ambijentu slot kluba, kao i češćim uzbuđenjima slabijeg intenziteta, koji su naravno određeni prema količini novca koja se ulaže.

Ukoliko vam cilj igre nije novac, već isključivo zabava, možete smanjiti uloge na minimum i uživati na duže staze bez mogućnosti za gubljenjem veće svote novca.

Proverite i kako dobiti na ruletu, odnosno koje su to strategije koje će vam doneti potencijalno najviše šansi za dobitkom.

Nekoliko saveta kako igrati slot aparate

Sada kada ste imali prilike da vidite kako rade slotovii i da ne postoji odgovor na pitanje kako dobiti novac na aparatima stalno, već da je sve stvar sreće i dobre strategije, najbolje je da se samo prepustite uživanju i dobroj zabavi.

Moderni slot klubovi kao što su naši klubovi širom Srbije pre svega jesu mesta pravog uživanja. Pristupite igranju slotova kao nečemu što će doneti adrenalinsku zabavu i uz malo sreće, fine dobitke.

Ne dozvolite da ovo budu mesta na kojima mislite da možete zaraditi uvek, s obzirom da su u pitanju igre na sreću sa određenim procentom povrata novca igračima.

Takođe, ne postoje trikovi za slot aparate, tako da ne dozvolite da budete prevareni.

Primenite neku od strategija koje smo naveli kako bi imali određeni pravac igre i znali kada da se povučete.

Uvek se potrudite da igrate u skladu sa svojim budžetom i finansijskim mogućnostima, tako da igranje slotova ne predstavlja nikakvo opterećenje.

Odaberite slot koji vam prema RTP-u, volatilnosti, platnim linijama i drugim karakteristikama najviše odgovaraju, i prepustite se sjajnoj zabavi. Nadamo se da smo vam pružili pravi odgovor na pitanje kako dobiti na aparatima i kako se pre svega dobro zabaviti.

Naš slot club u Beogradu možete posetiti na 3 lokacije, kao i u Kragujevcu, Pančevu, Boru i drugim gradovima. Otvoreni smo 7 dana u nedelji, dok vas kod nas očekuje prijatan ambijent uz profesionalnu uslugu.

Posetite vama najbliži Favorit i proverite zbog čega smo prvi izbor pravih ljubitelja kazina i dobre zabave!

Poslednje sa bloga

Kategorije

Kategorije

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se sada na naš newsletter i budite prvi koji će saznati o najnovijim igrama, ekskluzivnim bonusima i spektakularnim događajima.
    Povezani blogovi

    Rulet, kao jedna od najstarijih i najpopularnijih igara, privlači igrače svojom elegancijom i mogućnošću za...

    Rulet, igra koja svojim uzbuđenjem i adrenalinom privlači milione ljubitelja igara na sreću širom sveta,...