O nama

Mesto velikih dobitaka u svetu igara na sreću

FAVORIT

Favorit je mesto velikih dobitaka u svetu igara na sreću. 

Luksuzan ambijent, najbolja usluga kao i najsavremeniji aparati pružiće Vam nezaboravno iskustvo. Možete pronaći svoje omiljene igre u kojima ćete uživati. Mi smo kreatori jedinstvenog iskustva u potpunom bogatstvu igara na sreću. Bez obzira na to da li ste ljubitelj najmodernijih aparata kao što su Diversity i Aristocrat, ali ukoliko ste ljubitelji tradicionalnijih klasika, kao što su Ultimate aparati, dođite i uverite se da Favorit uvek daje najviše.
Organizujte sebi spektakularno provedeno vreme u našem vrhunski stilizovanom slot klubu u kom ćete biti okruženi luksuzom, udobnošću i pažnjom našeg osoblja.

Radimo 7 dana nedeljno, imamo igru koja može zadovoljiti svačiji stil i raspoloženje.

Za sve naše verne posetioce FAVORIT pruža mnoštvo akcija, kao što su KIŠA JACKPOTOVABALLOON KIŠA JACKPOTOVALADY DAY i PROMO DAY  o kojima možete saznati više ako kliknete ovde ili posetite neki od Favorit lokala.

REGISTRACIJA

Ulaz u slot klub dozvoljen je isključivo osobama starijim od 18 godina, uz neophodnu registraciju za koju je potreban validan dokument sa fotografijom na uvid (lična karta ili pasoš, za strane državljane pasoš). Ulaz u slot klub je slobodan.

DRESS CODE

Gostima nije dozvoljen ulazak u objekat ukoliko nose kaput, mantil ili jaknu.

Muškarcima nije dozvoljen ulazak ukoliko nose kratke pantalone, šorts, bermude, ¾ pantalone, majicu bez rukava, trenerku kao i japanke/sandale sa otvorenim prstima i petom.

Zabranjeno je nositi šešire, kape, kacige, naočare za sunce, velove ili bilo koje druge odevne predmete ili aksesoare koji sakrivaju crte lica (potpuno ili delimično).

Gostima je na raspolaganju garderoba na ulazu.

Casina favorit