Slot aparati i ruleti

Najbolji aparati poslednje generacije

SLOT APARATI I RULETI

Kod nas ćete pronaći najbolje aparate poslednje generacije, sa najprimamljivijim igrama na sreću, kao što su Diversity, Aristocrat, Impera, Premier, Axxis, Merkur,  Cristal Dual,  a ukoliko ste ljubitelji tradicionalnijih klasika, tu su i prepoznatljivi Ultimate aparati kao i elektronski ruleti poslednje generacije poput Optimum i Key One i Titan.

MAŠINE I IGRE

EGT PREMIERE P27-27ST

Odlikuju ga bogat izbor igara, visoko kvalitetni touch ekrani, atraktivan dizajn kao i kristalno čist zvuk za maksimalan doživljaj tokom igre.

GAMBEE THE SUPREME SLOT

Supreme Slot je napravljen da Vas uvuče u igru i uroni u virtuelnu realnost, prikazanu na ogromnom zakrivljenom ekranu od 43” u 4K rezoluciji, nudeći vrhunsko audio iskustvo kroz surround sistem zvuka.

JPL SLANT TOP

Izvanrednog ergonomskog oblika sa dva LED LCD ekrana visoke rezolucije 27″, jedan sa integrisanim touch screen-om, treći ekran (24″) postavljen je tako da igrači mogu pratiti progresivni Jackpot. Ispunjava sve standarde najnovijih tehnologija u industriji igara na sreću.

NOVOMATIC VIP EAGLE

Slot mašina opremljena Touch Deck ekranom kao i dva 32″ ekrana visoke oštrine pruža izuzetan efekat tokom igre. Odlikuju ga vidljivost i interaktivna igra kao i standardno odličan izbor igara Novomatic-a.

IMPERATOR

Nova elegancija u svetu igara!
Sofisticirana slot mašina koju odlikuje kreativnost, jasni oblici i dinamična igra.

MERKUR AVANTGARDE TRIO

Elegantan, moderan i futuristički dizajn definišu novi Avantgarde Trio u potpunosti. Tri ekrana pružaju potpun uvid u igru, dobitke kao i informacije o Jackpot-u. Ergonomski dizajn za potpunu udobnost tokom igre.

CRYSTAL DUAL

Crystal Dual je najprestižnija automat mašina IGT. Ima najnovije i najinovativnije igre i tehnologije.

ARISTOCRAT

 

Aristocrat  dovodi zabavu i uzbuđenje na novi nivo sa potpuno novom kategorijom igara. 

AXXIS 23/23

Mašina najnovije generacije, prepoznatljivog ali pak poboljšanog dizajna, pruža igračima izvanredan vizuleni i zvučni efekat tokom igre. Za neometanu igru, ove slot mašine poseduju integrisane USB punjače.

DIVERSITY SLANT TOP

Diversity uključuje sve najzabavnije igre IGT-a, svetskog lidera u industriji igara na sreću.

GAMINATOR III

Redizajniran koncept da bi se postigle maksimalne performanse i iskustvo igranja na super širokom ekranu. Impresivno iskustvo igranja je zagarantovano kao i stalno rastući izbor sjajnih igara.

MERKUR EVOLUTION SL

Veoma poznati Evolution kabinet uklopljen sa elegantnim hromiranim ramom za premium doživljaj. Najnovija multi-game tehnologija pruža napredno igračko iskustvo. 

FAZI TITAN RULET

Novi luksuzni dizajn, kombinovan sa visoko-klasnim pažljivo integrisanim uređajima, postavlja Titan rulet na top liste najpoželjnijih mašina, omogućujući igračima da dožive igru na potpuno novom nivou.

MAHJONG

Veoma popularna kineska igra, koja se takođe igra u Indiji, Japanu, Americi i na Filipinima. 

Ovo nije samo igra sreće već takođe i igra veštine.

FAZI OPTIMUM RULET

Držite sreću u svojim rukama, ne igrajte se sa krupijeima, igrajte Fazi elektronske rulete. Osetite jedinstveno uzbuđenje i igrajte se inovativnim i besprekornim elektronskim ruletima.

FAZI Z8 RULET

Rulet koji je komaniju Fazi lansirao u sam vrh industrije igara na sreću, važi za omiljen među igračima i izuzetno dobro prihvaćen.

FAZI KEYONE RULET

Impresivnog dizajna i odličnih performansi, ovaj elektronski rulet je svakako mesto na kome će mnogi okušati sreću.